28 Haziran 2012 Perşembe

MUTFAK ÖNLÜĞÜM

dikiş dikmeye hevesliyim şimdilik çarşaf, önlük gibi denemelerim var tabi ki birde başarısız olan denemelerim.... zamanla yapabilirim herhalde bu önlük bile benim gibi hiç bir deneyimi olmayan insan için başarı ya da bana öyle geliyor:)))

8 yorum:

  1. bende sen gibiyim pınarcım acemice ufak tefek bişeyler yapıyorum zamanla daha farklı modeller yapabilirim iyorum kendime çokta güzel olmuş önlüğün güle güle kullan canım

    YanıtlaSil
  2. bende bazı denemelerde bulunuyorum ama burada yayınlarsam bana gülerler etrafımda dikiş diken birileri yok benim ki acemice bir heves ama dün gece bir elbise dikip bugün giydim arkadaşım beğendi.hatta kendide gazaaaa geldiğini söyledi.ummarım daha ddeğişik şeylerde yapmayı becerbiliri..çok teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  3. eline sağlık önlük çok güzel olmuş izlemeye aldım hayırlı cumalar

    YanıtlaSil
  4. yok canım sadece acemice bir şeyler..teşekkür ederim sizede hayırlı cumalar dilerim...

    YanıtlaSil
  5. Başarıları küçümsemeyelim, benim hala bir mutfak önlüğü dikmişliğim yoktur:) sonraki postta boy gösteren Murtaza abiye çok yakışır diye düşünüyorum. Tekirdağa abimi de getirirseniz hayrabolulu arkadaşlarını da çağırır oynarız.

    YanıtlaSil
  6. bence harika olmuş ellerine sağlık, mesela bir sonraki önlük denemende ön kısmı yanlara baglayan yere de az kavis verirsen dikmen daha kolay olacaktır :) güle güle kullan canım

    YanıtlaSil
  7. evet dikerken kavis vermem gerektiğini anladım... bir daha ki sefer için bana tecrübe oldu;)) teşekkürler..

    YanıtlaSil