31 Ağustos 2012 Cuma

BEN GELDİM.....

Öncelikle Herkese Merhaba;
babamın hastalığında iyi dileklerini ve dualarını yollayan herkese çok teşekkür ederim....
Sevgili babamız şimdi gayet iyi sadece ufak bir sorunu kaldı. Bugün tekrar dr kontrolü var. Hastalanmadan birgün evvel Gelibolu'ya gittik limandaki balıkçılarda keyif yaptık galiba biraz fazla güldük eğlendik bize yaramadı çok güldük ya sonrada burnumuzdan geldi.
Hastanede ailece hatta sülalece perişan olduk çünkü babam yazlıkta kriz geçirdi ambulans onu Çorlu'da bir hastaneye götürdü.Biz İstanbul Çorlu arası perişan olduk kendiside hastanede perişan oldu ama neyse ki ucuz atlattık çünkü doktorlar daha vahim şeylerin olabileceğini söylediler..oğlum neredeyse bütün yaz dedesiyle beraber yazlıktaydı biz Tarkan'ı alıp eve geldik ve daha 24 saat geçmeden bu olay oldu Tarkan'da kendini yemeye başladı ben olsaydım böyle olmazdı diye çocuk kendini suçlayıp durdu büyük amcamızla beraber oğlumu sakinleştirmeye çalıştık tam 2 gün hiç uyumadan dedesinin başında bekledi. Tarkan'a anlatıyoruz oğlum herşey olabilir insanlar doğar büyür ve ölür ama yok anlamıyor oğlumun sinirleri inanılmaz bozuldu... Tarkan yeni 17 yaşına bastı.. ama hiç dedesinin böyle ciddi bir  hastalık geçirdiğini görmedi sanırım bu yüzden hastalığı ve hasta yatağını kabullenemedi.. inanılmaz düşkündür dedesine dedesine torununa aralarında ki bağ inanılmaz güçlü rahmetli ananem bu bağı hissetmiş olacak ki dedesinin adını koymamı söylemişti Tarkan'ın ilk adı Erdoğan yani dedesinin ismi.....Kimse hasta olup yataklara düşmesin dünyanın neresinde olursa olsun bütün hastalara acil şifalar diliyoruz...

26 yorum:

  1. Pınar Hanım'cığım, öncelikle büyük geçmiş olsun, hastanızın durumunun biraz iyi olduğunu tahmin ve ümit edip bizler de bir parça rahatlamış gibiyiz. Ben de sizi çok merak etmiştim. Yorgunluklarınız ve duruma üzüntünüz biraz olsun hafiflemiştir dilerim. Tarkan ise belli ki oldukça hassas ve maşallah diyelim ki çok duyarlı bir çocuk. Belki de bazı olayları kabullenmesi için biraz daha büyümesi gerekiyor, kıyamam ben ona. Sizlere bir parça daha zaman gerekiyor belki, herşey daha da düzelecek eminim. Yeniden geçmiş olsun diyorum. Dualarımız sizinle ve güzel ailenizle... Sevgiler, selamlar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili gooogoook çok teşekkür ediyorum babamın durumu şimdi gayet iyi hatta bu sabah itibariyle şımarmaya başlamış durumda ben bu aralar bu tip yorgunluklara alıştım beden yorgunluğu değil ama beni manevi yorgunluk çok yordu.Dediğiniz çok doğru Tarkan'nın biraz daha büyümesi gerekiyor O'na hayatın acı bir sınav olduğunu zaman zaman anlatmaya çalışıyorum...Yaşadığımız kah acı kah tatlı olayların bizi olgunlaştırdığını büyüttüğünü söylüyorum..Bu olayda O'nun biraz daha büyümesine yardımcı olmuştur umarım. Dualarınız ve güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim.
      Bizdende Sevgiler,Selamlar....

      Sil
  2. Çok gecmiş olsun dedemize :) Rabbim sağlık versin. Şükür herşey yoluna girmiş ama Tarkan'a üzüldüm. Umarım en kısa zamanda toparlar kendisini. Dede aşkı başka birşey.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Adanın Annesi; iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Dede aşkının çok farklı olduğunu bende bu sayede öğrendim.

      Sil
  3. Büyük geçmiş olsun Pınar hanım,şimdi daha iyi olmanıza sevindim.Gerçektende beyin yorgunluğu çok daha zor.allah yardımcınız olsun.Sevgiler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sea Belle;gerçekten çok teşekkürler.bendede Sevgiler:))

      Sil
  4. canımın içi, böyle bir durumda biliyorum ne desek de Tarkan o kocaman sevgisi yüzünden hiç bir zaman konduramayacak dedesine bunu. Tekrar tekrar geçmiş olsun diliyorum, bir an önce mutlu hayatınıza dönmenizi diliyorum. sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haklısın Suzyciğim yaa hemde hiç.... sana çok teşekkür ediyorum.Buralarda asayiş sağlanınca bir cumartesi sana gelmek istiyorum:))

      Sil
  5. Çok çok geçmiş olsun, Allah sağlık versin şifa versin, böyle kötü günler yaşatmasın. Tarkan'a da çok duygulandım, ne güzel bir bağ, Allah hiç koparmasın..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ediyorum canım benim oğlumda böyle işte biraz hassas dedeye de inanılmaz düşkün Allah onları ayırmasın.Sevgiler:)

      Sil
  6. çok gecmş olsn pınarıko :( yeni duydum çok üzüldüm.. Allah şifa versin. bnde sevndim iyileştiğine :) ona iyi bakın ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkürler Hobimsi bakıyoruz tabii hatta bebek gibi:))

      Sil
  7. Geçmiş olsun adaşım Allah beterinden saklasın hepimizi. Şimdi iyi olmasına çok sevindim sende dinlenir toparlarsın kendini .. Çok duygusal bir evlat yetiştirmişsin maşallah diyorum. Allah ona da uzun sağlıklı ömürler versin. Öpüyorum seni...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürler adaşım benim:) iyi dileklerin için kocaman amin diyorum. bende kocaman öpüyorum:))

      Sil
  8. tekrar çok geçmiş olsun babanıza umarım şimdi daha iyidir..Hastalıklar bizim için ama Allahım çaresiz hastalık vermesin..Tüm hastalara acil şifalar diliyorum..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkürler canım benim.kocaman amin diyorum...

      Sil
  9. Amin balim kimse hasta olmasin diyecegim ama olursada sifasi olsun Allahim insallah diyeyim, cunki yarin ne getirecek gercekten bilmiyoruz, babana yeniden cok cok gecmis olsun diyorum arkadasim :)

    YanıtlaSil
  10. evet Sevgi'ciğim nerede hasta varsa Allah hepsine şifa versin.. kimseye dermanı olmayan dert vermesin.çook teşekkürler arkadaşım:)

    YanıtlaSil
  11. Tekrar tekrar geçmiş olsun canım.Babanızın iyi olmasına çok sevindim.
    Tarkan şu an tam ergenlik döneminde ve dedesine olan bağlılığından dolayı etkilenmiş.Dedesi iyileştikçe daha iyi olacağına inanıyorum.Acıyı ve sevinci gördükçe yaşadıkşa paylaştıkça bu durumlara da alışacaktır.
    RABBİM cümlemize de sağlık ve şifalar versin.
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. SEVALCE LEZZETLER;çok teşekkür ederim. evet doğru söylüyorsunuz dedesine olan bağlılığından dolayı çok etkilendi. ama O na dünyada herşey olabileceğini yaşadığımız olayların bizi olgunlaştırıp güçlendirdiğini anlatmaya çalışıyorum...
      AMİN diyorum..
      Sevgiler..

      Sil
  12. çok geçmiş olsun neyseki ucuz atlatmışsınız...

    YanıtlaSil
  13. çok geçmiş olsun... acil şifalar diliyorum...
    ben bu ara bloglardan kopuk yaşıyorum... iş hayatım çok yoğun... geç okudum.

    YanıtlaSil
  14. ruşyena;Çok teşekkür ederim.. kolaylıklar dilerim..

    YanıtlaSil
  15. Pınarcığım çok geçmiş olsun diyorum.Haberim okuyunca oldu. Allah başka hastalık vermesin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. nalan;Çok teşekkür ederim. Kocaman bir Amin diyorym.

      Sil