7 Eylül 2012 Cuma

Artık yünler

Herkese günaydın...... Aslında ben şu anda kafayı yemek üzereyim hiçbirşeye odaklanamıyorum çünkü kapımızın önünde günlerdir çalışan bir kırıcı dozer var inşaat için temel kazıyor.sürekli TAK TAK TAAAAAAK ayy vallahi çıldırmalık yaaa...sanki evin içinde çalışıyor.içimden üstüne atlayıp paletlerini gövdesini ayırmak geliyor..
 Şimdi geleyim asıl konuya bilgisayarımda netten bulup arşivlediğim görüntüler vardı bu hırkayı paylaşmak istedim.evde kalan yünlerle yapılabilir ve son derece kolay bir model..kış geliyor ve yakın zamanda yünler tekrar ortaya çıkacak iyi bir değerlendirmece...
fakat resmi nereden aldığımı bilmiyorum sahibinin affına sığınıyorum ve yapanın ellerine sağlık diyorum ...yapmayı düşündüğüm için yayınladım...

10 yorum:

  1. Önüm ,arkam, sağım ,solum mantolama çıldırmak üzereyim ben de:)Bu çok süper bir hırka,ama çok zor gözüküyor bana:)Yaparsan çok orjinal olur gerçekten:)

    YanıtlaSil
  2. tubanne;canım bende çıldırmak üzereyim bir de o dozerin paletlerinin gıcırtısı yağlayın o paletleri uleeeyyyynn!! diye çığlık atıyorum tak tak taaaakk aaaaa yetti yaaa haftalardır...beynimde temel atıyorlar sanki:))
    yok canım yaw kolay görünüyor klasik motifi sadece birleştiriyorsun yaka ve kollarını beraber dönüyorsun yapınca adım adım paylaşırım.
    yünleri elime alabilmek için havaların biraz daha serinlemesi gerek:))

    YanıtlaSil
  3. Cok gecmis olsun Pinarikom, tahmin edebiliyorum gurultuyu :(( ama kazak oyle guzelki beni benden aldi, yaa yakin olsakta keske her yaptigina bende sana arkadas olsam benim orgu ogretmenim desem ama uzaktanda olabilir bu degilmi, lutfen banada goster yillardir, yelek, suveter ormekten gina geldi artik biraz daha gelistireyim bu isi diyorum :)) bayiliyorum ormeye ama ayni seyler olunca insan bikiyor, operim yanaklarindan :)) baslarken banada haber et lutfen :))

    YanıtlaSil
  4. ahh sevgi'ciğim sorma feci bir gürültü aklımı kaçırıcam ama evde işim var evdede durmam lazım yoksa al başını kaç.işlerime odaklanamıyorum inan normalde tv ya da yüksek müzik bile beni rahatsız eder.:(( bende bayıldım ve hemen yapılacaklar listesine aldım bir sürüde artık ipim var onlarda değerlenir.arkadaşım uzaktanda birbirimize yardımcı oluruz bildiğimiz seyleri öğretiriz.farklı bir sürü model var bende diğerlerinide yayınlarım.mutlaka haber veririm ama azıcık hava soğusun diye bekliyorum..bende öperim yanaklarından tatlım:))

    YanıtlaSil
  5. Geçmiş olsun, berbattır tahmin edebiliyorum, bu aralar bizim üst kattakiler de kırıcı dozer gibi:))Geçen gece saat 12ydi matkap çalıştırıyorlardı,şaka gibi. Neyse konuya döneyim, bu hırka süper, basit demişsin ama bence ultra zor:)Yapabilenin eline, giyenin de zevkine sağlık:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ÇokoPrensinAnnesi;inşaat bizi deli ediyor ama sizinkilerde iyice çıldırmış gece gece matkapmı olur yaa ne kadar saygısızlık.Yok canım gerçekten kolay inan bana:))

      Sil
  6. Suan bizim burada da sagolsunlar hem yol hem kaldirim yapiyorlar, daha dogrusu aylardir yapamiyorlar. Markete bile gidemez olduk, ev toz icinde kaldi tabi gurultuden bahsetmek bile istemiyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Lulu;sorma yollar ayrı dert bizim buradada yolları kazıyorlar kaldırımları kırıyorlar sonra kanalizasyon kapakları aşağıda kalıyor görmüyorsun pat düşünyorsun.tozdan ben bahsetmiyorum bile heryanımız kızıl bir tozla kaplı İMDAAAT...

      Sil
  7. dayanılmaz gürültüler..bizdede mantolama çalışması vardı ama bitti çok şükür darısı senin başına canım .. çok ama çok güzel bir hırka hele renklerıne bayıldım örenin ellerine sağlık..denemek isterim ama becerebilirmiyim bilmiyorum..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. AMİN diyorum canım...evet renkler harika.. bence denemelisin yaparsın tabi ki:) istersen yardımcı okurum...

      Sil